Nota:
Setiap nama, No Akaun & No Tel yang kami masukkan disini akan berada di google setelah 48jam artikel diterbitkan.
Sesiapa yang berurusan secara online anda digalakkan membuat semakan (Search) terlebih dahulu di google atau di blog ini, jika ada yang meragukan sila hentikan urusan serta merta.
Untuk semakan no. akaun bank, sila masukan no. akaun dalam kotak search

Scammer Online Menggunakan Kad Pengenalan 860322595255 ARWAH MOHD ARIFF BIN AB KADIR


Jika anda berminat untuk memberi apa apa jenis barang secara online, Sila berhati hati terutamanya dengan SCAMMER yang akan memberikan anda kad Pengenalan bernombor 860322595255 di atas nama ALLAHYARHAM  MOHD ARIFF BIN AB KADIR.

Untuk makluman semua, Arwah telah terlibat dalam kemalangan selepas bernikah pada 11/12/2009. Ibu bapa Ariff bersama seorang lagi sahabat Afiff turut terkorban dalam kemalangan tersebut.


Kebelakngan ini, kelicikan peniaga online terbongkar dan dihidu apabila mereka cuba mendapatkan kepercayaan pembeli dengan memberikan gambar kad pengenalan arwah.
dan ini adalah salah satu dari padanya.




Semoga orang yang cuba mengaibkan Allahyarham diberikan pengajaran yang setimpal dengan perbuatannya dan semoga Allah menempatkan Allahyarham Mohd Ariff serta kedua ibubapanya di dalam Jannatul Firdausi

MESTI BACA >> In memory of Mohd Ariff Abdul Kadir (22/03/1986- 11/12/2009)
BACA JUGA >>  Berita secara langsung dari Malaysia
LIHAT GAMBAR>>  Gambar Sekitar Tempat Kejadian Dan Upacara pengkebumian Arwah Ariff bersama kedua ibu bapanya

4 comments:

  1. Dpt dikenalpasti 1 nombor 0148676098 menggunakan ic arwah yg dinyatakan

    ReplyDelete
  2. Dpt dikenalpasti 1 nombor 0148676098 menggunakan ic arwah yg dinyatakan

    ReplyDelete
  3. Hari ni ade org menipu gune ic arwah ni..tp ckp menang 5000 dari hotlink

    ReplyDelete
  4. Askm abg sy pun dapat macam en poji Joe bgtau tu tp masalahnya abg sy dah buat pembayaran berjumlah 10k dlm akaun BN,tp klau nak x mahu duit 10k hilang abg sy kena bank in lg 2700 sebelum 25 hari bulan 5.2017.

    ReplyDelete